Politicieni
Scandalos: Televiziunea lui Usatii minte de îngheaţă apele! Fals grosolan, scos la iveală
 8 Iunie 2018 18:41  3626
Portalul stopfals.com scoate la iveală un material mincinos, despre reparaţia drumurilor, în cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova”. Ştire aa fost pusă pe post de BTV, post de televiziune din Bălţi, finanâat de fugarul Renato Usatîi.

“La data de 6 iunie 2018 apare pe site-ul BTV un articol în care se vorbește despre Proiectul „Drumuri Bune” lansat de Partidul Democrat din Moldova la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. În reportaj sunt utilizate careva imagini cu drumuri aferente din satul Bădiceni, raionul Soroca în care s-ar presupune că nu se vor asfalta nici o porțiune de drum în cadrul Programului „Drumuri Bune””, scrie portalul stopfals.com.

 “Dacă accesăm site-ul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, avem acces la toate porțiunile de drum care urmează să fie reparate. Din totalul de 53,99 km de drumuri ce urmează a fi asfaltate doar în Raionul Soroca, găsim că anume în zona localității Bădiceni, vizată în reportajul BTV sunt deja în reparație 1,5 km de drum pe tronsonul G13 care include distanța de la G12-Bădiceni-Baxani-Schineni-Vantina-G35. Astfel încât 0,75 Km revine comunei Bădiceni și 0,7 comunei Schineni. Mai mult, pe același site găsim chiar și pozele cu porțiunea ce ține de Bădiceni deja reparată, imagini pe care BTV într-un mod abuziv a evitat să le publice în reportajul lor”, notează sursa citată.

Portalul sus-unmit condamnă modul abuziv, prin care BTV manipulează opinia publică.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Teodor 8 Iunie 2018 19:28
0 (0)
Prin minciuna si manipulare Usatii cistiga a doua oara primaria din Balti. Stie omul cum sa prosteasca ciobanii de moldoveni.
Daniel 8 Iunie 2018 20:00
0 (0)
Mizeria pro-rusă și canalia Usatîi, un bandit și hot în lege, continuă campania de spălare a creierului și manipulare a oamenilor
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%