Politicieni
Andrei Năstase a fost în vizită la Primăria Chișinău, acolo s-a întâlnit și cu cei doi viceprimari
 7 Iunie 2018 10:26  3487
Primarul ales, Andrei Nastase, nu va renunta la carnetul de partid si nici nu are de gand sa-i propuna socialistului Ion Ceban postul de viceprimar.

 La randul sau, Ceban l-a felicitat si a spus ca-l va astepta in fiecare dimineata la primarie, la opt fix. Candidatul comun al platformei DA si al PAS a fost intampinat aseara cu ropote de aplauze la sediul formatiunii si a fost purtat pe brate.

Năstase a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova că a ajuns la Primărie ca urmare a unei situații de la Piața Centrală, acolo unde o femeie a avut grave probleme de sănătate, în urma acestui incident constatându-se că nu există puncte medicale acolo.

„Le-am cerut ca până la sfârșitul acestei zile să fie instalate două puncte medicale la Piața Centrală. Voi verifica mâine dacă acest lucru s-a produs sau nu sub sancțiunea eliberării din funcție a celor responsabili”, a declarat Năstase.

Andrei Năstase i-a cerut lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu „să nu se dedea la lucruri ilegale și să nu elibereze tot felul de autorizații și certificate pentru că am mâna ușoară la denunțuri la instanțele abilitate ale statului. Sper că acest lucru a fost înțeles”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%