Politicieni
Prima dezamăgire pentru locuitorii Chișinăului! Năstase își începe mandatul aducând oamenii lui Chirtoacă înapoi în Primărie
 5 Iunie 2018 17:14  3758
Oameni din anturajul fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, se plasează confortabil și în administrația actualului edil, Andre Năstase. Bloggerul Eugen Luchianiuc se referă, într-un material publicat astăzi, la Lilian Carp, fost șef de cabinet al lui Dorin Chirtoacă și actual deputat PL în Parlament.

”Prima ”achiziție” importantă cu experiență în a sta în funcții la Primărie deja este. Principal consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie a fost pus Lilian Carp, actual deputat ales pe listele PLM. Lilian Carp a fost șef de cabinet la primatul precedent, Dorin Chirtoacă. Totodată el a fost cel care se visa în funcția de șef al domeniului Educației în Primărie”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai scrie că promovarea lui Lilian Carp în noua administrație a Chișinăului denotă disponibilitatea lui Năstase de a păstra fostele scheme, din perioada lui Dorin Chirtoacă.  ”Faptul că Lilian Carp este printre consultanții noului primat dă de înțeles că Fleaș nu iese repede din Primărie”, conchide Luchianiuc.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
Andrei 5 Iunie 2018 18:13
0 (0)
Credeam că ceva se poate schimba dar Năstase aduce hoții din Primărie înapoi... Pentru ce s-au făcut alegeri?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%