Politicieni
VIDEO // Andrei Năstase se vrea PREMIER, nu primar al capitalei
 25 Mai 2018 13:24  3772
Liderul Partidului Platforma DA din Moldova a participat recent la emisiunea JOCURI DE PUTERE la televiziunea Realitatea TV din România. În cadrul emisiunii s-a discutat despre alegerile locale din Chișinău, care vor avea loc pe 3 iunie (turul doi). La un moment dat Andrei Năstase a declarat că Ion Ceban trebuia să fie din primul tur „premier”. Totuși Ceban și Năstase concurează pentru funcția de „primar”.

Eroarea de vorbire a lui Andrei Năstase se încadrează în teoria psihanalitică a micilor acțiuni ratate, expusă de celebrul psihanalist evreu austriac Sigmund Freud. Conform acestei teorii, omul din inerție spune nu ceea ce vrea să spună, dar spune ceea la ce se gândește cu adevărat. Astfel, deși politicianul de la Chișinău luptă pentru funcția de primar, el în sinea lui visează să devină prim-ministru. Cel puțin asta demonstrează știința psihologiei aplicate.

Amimtim că îm primul tur al alegerilor din capitală, care s-au desfășurat pe 20 mai, Andrei Năstase a acumulat 32% din voturi, iar Ion Ceban 40%. Cel care va învinge în turul doi va deveni primar de Chișinău pentru un singur an pentru că în 2019 vor avea loc alegeri locale ordinare.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 25 Mai 2018 14:59
0 (0)
Vrabia Mălai visează! Nici una nici alta nu trebuie să devină! Usatîi la asta și speră - ca candidatul lui să fie îîntr-o funcție de conducere în capitală și să poată acționa în favoarea lui Usatîi!
Ion 25 Mai 2018 16:50
0 (0)
Vrabia malai viseaza...
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%