Politicieni
Mihai Ghimpu participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO
 25 Mai 2018 14:33  3805
Șeful delegației Parlamentului la AP a NATO, Mihai Ghimpu participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO. Reuniunea este găzduită de Parlamentul Republicii Polone și are loc la Varșovia, în perioada 25-28 mai 2018. 

Ședințele Comitetelor AP NATO – Comitetul politic, Comitetul pentru economie şi securitate, Comitetul pentru ştiinţă şi tehnologie, Comitetul pentru dimensiunea civilă a securităţii, Comitetul pentru apărare şi securitate – vor avea loc în zilele de 26 și 27 mai. În cadrul acestor reuniuni vor fi discutate proiectele rezoluțiilor Comitetelor, prezentate de către raportori și raportori speciali, se menționează într-un comunicat al Parlamentului. 

Ședința plenară va avea loc luni, 28 mai. Participanților la reuniune li se vor adresa Președintele AP NATO, Paolo Alli, Secretarul General al NATO și Președintele Consiliului Nord Atlantic, Jens Stoltenberg, oficiali din Parlamentul și Guvernul Poloniei.  

AP a NATO este o organizaţie interparlamentară, care reuneşte parlamentari din cele 29 de state membre ale Alianţei Nord-Atlantice, precum şi din ţările asociate. Republica Moldova este membru asociat al Adunării Parlamentare a NATO din noiembrie 1994. 

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%