Politicieni
Cel mai tânăr candidat la funcția de primar al capitalei, Maxim Brăila, s-a lansat în campania electorală
 26 Aprilie 2018 13:12  4406
Cel mai tânăr candidat pentru funcția de primar general al capitalei, vicepreședintele Partidului Popular din Moldova (PPRM), Maxim Brăila, s-a lansat astăzi în cursa electorală, comunică Politics.MD.

„Pentru mine, Chișinăul este nu doar bulevardul Ștefan cel Mare, clădirile, parcurile și străzile – Chișinăul sunt oamenii. Oamenii cinstiți și demni care muncesc zi de zi pentru un trai decent, oamenii ce cred în viitor, cred în Chișinău. Eu cred în Chișinău și de aceea  am decis să mă lansez în această campanie”, a declarat Maxim Brăila în cadrul unui briefing de presă.

Candidatul PPRM propune o schimbare fundamentală de viziune asupra transportului municipal, și anume, de a interzice intrarea în oraș pentru camioane.

„Voi interzice intrarea în oraș pentru camioane. Gările Auto vor fi scoase la pereferia orașului, iar în locul acestora vor fi amenajate parcări multi-etajate. Parcările din oraș vor fi gestionate de Primărie, ceea ce va contribui la majorarea bugetului. Vom introduce rute noi de troleibuze și autobuze. Astfel vom elimina maxi-taxi-urile”, susține Maxim Brăila.

De asemenea, candidatul pentru funcția de primar al capitalei promite că toate școlile din capitală vor fi dotate cu transport special pentru copii gratis și garantat pentru toți.

Totodată, Maxim Brăila își propune să transforme Chișinăul în cel mai deschis și prietenos oraș de tineret din Europa.

„Vom susține inițiativele tinerilor și le vom  transforma în realitate. Titlul de Orașul Tineretului va fi obținut prin organizarea evenimentelor sportive, culturale, artistice, civice și acțiuni de promovare a vieții sănătoase”.

Maxim Brăila este vicepreședintele PPRM și președintele organizației de tineret a formațiunii. Candidatul PPRM are 25 de ani și este de profesie jurist. 

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%