Politicieni
Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru victoria sa
 19 Martie 2018 15:34  3349
Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru victoria sa la alegerile Președintelui Federației Ruse.

„Din numele activului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, precum și din partea poporului Republicii Moldova, care vă susține pe dumneavoastră și politica dvs, avem onoarea să vă felicităm pentru victoria la alegerile prezidențiale din Federația Rusă.

Rezultatele votului indică despre înaltă  Dumneavoastră autoritate politică și sprijinul cursului pentru  rezolvarea problemelor sociale și economice actuale, cît și consolidarea poziției țării. Sprijinul poporului care v-a ales în calitate de președintele lor, este motivul de a continua munca importantă pe care o faceți  și pentru care vă dedicați toată puterea și energia.

Victoria dumneavoastră a inspirat nu numai poporul rus dar și mulți oameni care cred în dumneavoastră. Pentru noi, socialiștii Republicii  Moldova, aceasta este un punct de reper pe calea schimbărilor pozitive în relațiile moldo-ruse. Sperăm că veți continua să promovați valorile patriotismului, internaționalismului, servind idealurile înalte ale umanismului și prieteniei între popoare.

Mult stimate Vladimir Vladimirovici, vă dorim pace și prosperitate, succes în continuare, victorii și realizări în beneficiul statului rus și a păcii în lume”, a scris în mesajul său de felicitare Zinaida Greceanîi.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 19 Martie 2018 16:34
0 (0)
Acuma a venit randul si favoritei lui Valuev- Vlah, sa-i sarute ceva lui Putin. Cam toate foste "comuniste"(inclusiv Dodon), toate cu abilitati de executoare a dispozitiilor, lipsite de demnitate.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%