Partide
Partidul Democrat condamnă cu fermitate comportamentul consilierului din Briceni, care a lovit cu mașina un copil și a fugit de la locul accidentului
 27 Februarie 2018 12:15  3380
Partidul Democrat condamnă cu fermitate comportamentul consilierului localității Corjeuți, raionul Briceni, atât dinainte de accident, când a urcat la volan în stare de ebrietate, cât și ulterior, prin fuga de la locul accidentului. Declarația aparține liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Liderul democraților a declarat că incidentul a fost discutat la ședința săptămânală a formațiunii. Iar Biroului teritorial Briceni i s-a cerut să demareze imediat procedurile pentru excluderea din rândurile Partidului Democrat a consilierului.

”Nu tolerăm, și nu vom tolera niciodată un asemenea comportament iresponsabil si laș din partea nimănui. În același timp, instituțiile de drept au reacționat prompt și au luat primele măsuri legale în acest caz, dar trebuie să continue în mod profesionist ancheta și să își facă treaba până la capăt”, a spus Vlad Plahotniuc.

Tragedia s-a produs duminică seara, în timp ce copilul, împreună cu mama lui, se întorceau de la o casă de rugăciuni. Iurie Groza se afla în stare avansată de ebrietate la volanul automobilului său. Băiatul a fost preluat de o ambulanță, dar a murit în drum spre spital. Groza a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la opt ani de închisoare.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 27 Februarie 2018 12:52
0 (0)
tot respectul! au anuntat schimbari, si incep in primul rand de la dansii, fara culori politice!
Dorin 27 Februarie 2018 12:54
0 (0)
Pai daca e imoral sa te asezi beat la volan. La puscarie acesti oameni trebuie sa stea.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%