Partide
Reconstrucția Președinției din banii turcilor
 21 Februarie 2018 19:00  3807
Liderul PAS, Maia Sandu, susține că banii cu care urmează să fie reparat sediul Președinției Republicii Moldova potrivit acesteia sunt primiți ilegal din Rusia.

„Nu suntem la prima experiență când Dodon finanțează anumite lucruri și nu poate să explice de unde vin banii. Este un lucru grav, deoarece este vorba de o sumă mare de bani în cazul reconstrucției Președinției. O să vedem că instituțiile statului o să tacă și nu o să întreprindă nimic. Pe noi acum ne interesează originea banilor și poate presa de investigație ar trebui să depună mai mult efort”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR, citată de unimedia.

Liderul PAS a mai adăugat că acești bani sunt veniți din Rusia, iar Turcia ar fi doar un paravan. Potrivit acesteia, banii care au fost la prezidențiale, tot sunt din Rusia și PSRM continuă să fie finanțat de Federația Rusă ilegal.

Amintim că  potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, lucrările de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova, care a fost distrus în urma acțiunilor din șapte aprilie 2009, vor începe din 21 februarie, curent.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%