Politicieni
Usatîi îi dictează lui Ghimpu: L-am contactat vineri pe Mihail Teodorovici, a jurat că demisia lui Chirtoacă nu a fost coordonată cu Plahotniuc
 20 Februarie 2018 22:11  4177
Usatîi și liberalii își coordonează acțiunile. A recunoscut-o chiar fostul primar de Bălți. La o emisiune de la Jurnal TV, acesta a declarat că, imediat după ce Dorin Chirtoacă a anunțat că demisionează din funcția de primar al capitalei, l-a sunat pe liderul PL, Mihai Ghimpu, ca să-i ceară socoteală.

”Eu vineri l-am contactat pe Mihail Teodorovici Ghimpu. I-am spus Mihail Fiodorovici, el a zis să nu-i spun Mihail Fiodorovici, să-i spun Mihail Teodorovici. Și îi spun: domnule Ghimpu, doamne ferește și să vă împingă păcatul că ați făcut-o cumva și ați coordonat-o cu Plahotniuc. Ghimpu a jurat că este imposibil așa ceva, că demisia lui Chirtoacă nu a fost coordonată. Ei, bine, atunci, dacă e așa, îi zic, e bună situația”, a spus Usatîi.

Amintim că, mai mulți analiști politici, dar și presa au atras atenția că demisiile lui Usatîi și Chirtoacă au fost coordonate și urmăresc destabilizarea situației din cele mai mari orașe ale Moldovei.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%