Partide
Năstase a adus organizat susținători la o dezbatere a societății civile pentru a o torpila
 28 Iunie 2017 15:25  5588
Liderul PPDA Andrei Năstase a torpilat miercuri o dezbatere organizată de Promo-Lex pe subiectul modificării sistemului electoral. Acesta a adus în sală un grup de persoane violente și gălăgioase care au întrerupt de mai multe ori discuțiile, astfel încât moderatoarea Oxana Iuteș a fost la un pas să cheme poliția.

Promo-Lex a organizat miercuri ultima dezbatere din ciclul ”pro sau contra modificării sistemului electoral”, care a avut loc la Ungheni. Pentru prima dată la astfel de dezbateri a participat Andrei Năstase, până acum trimițându-l pe subalternul său Alexandru Slusari. Însă, ca de obicei, Năstase nu a venit singur în fața cetățenilor, dar a adus un grup numeros de persoane, unele, aparent în stare de ebrietate, care aveau un comportament violent și provocator. Aceștia au fluierat și au huiduit pe parcursul întregii dezbateri, iar la un moment dat au uitat cine i-a adus astfel încât l-au fluierat și pe Năstase.

Moderatoarea dezbaterilor a îndemnat de mai multe ori oamenii la calm și chiar a fost nevoită de câteva ori să amenințe cu chemarea poliției.

Se pare că Năstase a venit cu susținătorii la dezbateri după ce la cele precedente, Alexandru Slusari era criticat dur de oameni pentru poziția PPDA împotriva dreptului cetățenilor de a-și alege singuri deputații. Acesta a fost numit mincinos în câteva rânduri, după ce oponenții săi politici au amintit că unii lideri ai Platformei DA se pronunțau  deschis pentru modificarea sistemului electoral, revendicare susținută unanim de susținătorii Platformei.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Danu Ciobanu 28 Iunie 2017 15:51
0 (0)
acolo în jurul lui Gheorghe Petic se aflau toți cei aduși de Platforma DA, după fețele lor se vedea că sunt alcași
Aurica 28 Iunie 2017 15:53
0 (0)
Pentru așa chestii cred că trebuie de arestat pe Năstase... se apucă iar de organizarea dezordinilor în mase!
Ilie 28 Iunie 2017 16:02
0 (0)
Adevărate rîsuri, știți cum este o vorbă la noi, cum e tanda așa și manda, ap așa și în platformă, niște criminali și cîrnățari a adunat Năstase lîngă el, cred că nașsu i-a scris criteriile de selecție a membrilor, niște dubioși
mihail 28 Iunie 2017 17:19
0 (0)
Nici aici nu este sigur in propriile sale puteri. IatA asa am ajuns noi sa facem dezbaterile. Cit mai dureaza crushka mednaya, suntem satului, chiar nu e evident ca avem nevoie de schimbare in tara asta de kkat?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%