Partide
VIDEO // Năstase a aflat ce crede poporul despre el: A fost huiduit în ultimul hal la o întâlnire cu cetățenii
 21 Mai 2017 15:52  5904
Liderul Partidul Demnitate și Adevăr, finul mafiotului Victor Țopa nu se bucură de prea multă încredere din partea cetățenilor. Aflat în acest week-end într-un „turneu” la nordul țării pentru a „apropia Platforma de cerințele populației”, așa cum anunța un comunicat al PPDA, Andrei Năstase a fost luat la rost și huiduit în satul Climăuți din raionul Dondușeni.

Năstase a ajuns duminică la Climăuți însoțit de un alai de adjuncți și lideri locali ai PPDA precum Alexandru Slusari, Alexandru Machedon, Chiril Moțpan și alții. Cam tot atâțea săteni cât și reprezentanți ai PPDA au venit la întâlnire, după cum spun martorii. Însă Năstase nu i-a convins nici pe aceștia, astfel că mai mulți au plecat la scurt timp, iar alții i-au luat la răspăr pe „oaspeții de la Chișinău”, arătându-le că ei trăiesc bine-mersi la oraș, au salarii și pensii mari și se lăfăiesc în lux și vin să facă adunări.


„Au pensii, au de toate și fac adunări aici”, au comentat mai mulți localinici, criticându-i pe Năstase și membrii partidului lui pentru faptul că nu se gândesc la oameni dar se conduc de propriile interese.

Unul din obiectivele campaniei de întâlniri ale lui Năstase cu cetățenii era „cunoaşterea obiectivă a situaţiei reale din localităţile Republicii Moldova”, după cum anunța comunicvatul PPDA.  Probabil că și-a atins scopul.

Autor:  Nica Fox Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Vika Nika 21 Mai 2017 16:24
0 (0)
Oamenii se desteapta si in mare masura au dreptate. Astea de alde Nastasii stiu a da din lioarca bine, da treaba nimic nu fac. Cu banii lui Topa asi fi si eu lider politic. Trezestete omenire si vezi cine se rupe si vrea sa te conduca.
Serghei 21 Mai 2017 16:25
0 (0)
Eka asa nastase..cum spuneai: puterea ii in popor!!! Sper sa intelegi k popuru nu te vrea esti un profitor care ai profitat de pe urma revoltelor oamenilor. Rusine cu asa politicieni
Ilona 21 Mai 2017 16:27
0 (0)
Corect au spus satenii. Ajunge cu minciunile lor!!!!' Nastase numai stie ce sa faca sa tringa mai multa lume la protestele lor de doi bani si deja incep a merge pe la casele oamenilor. Nastase oamenii nu traiesc in epoca de piatra si ei cunosc tot ce se intimpla cu partidul vostru de lepadaturi si multe alte minciuni de ale voastre. Platforma Pi.... silor, cam asa ar trebui sa se numeasca.
Федор 21 Mai 2017 16:37
0 (0)
Народ не верит клоунам с платформы, все уже поняли,что Нэстаси кроме как попасть в парламент ничего больше хочет.
Vitalie 21 Mai 2017 16:51
0 (0)
Lumea este satula de minciunosi care promit viata mai buna, salarii si pensii mari, si e adevarat ca liderii PPPDA traiesc in bogatie ai bani pe care le primesc de la banditi si nu ii pasa de oamenii de rind mai ales din sate.
Stanislav St. 21 Mai 2017 17:38
0 (0)
Într-adevăr, Dnl Năstase este un lider de buzunar, condus direct de Țopa, nu înfavoarea cetățenilor, urmărește interese mai globale și c-o prioritate primordială, vă pot spune că n-am încredere în el, și în politica pe care o duce !
Constructiv 22 Mai 2017 10:23
0 (0)
Ce a oferit PPDA, PAS, cetatenilor ? E normal sa fie hurduiti cind traiesc in lux si vin in fata oamenilor si le spune despre situatia tarii, situatia pe care nu ei o traiesc. Acestia is oamenii fara pozitie, care nu au interes pentru societate ci interesele mafiotului Topa.
Dinis 22 Mai 2017 11:18
0 (0)
Nastase a demonstrat prin faptele sale ca este un balabol, la fel ca amicii sai Usatii, Petrenco, si restul. Oamenii nu sunt orbi, si nici surzi. Adevarul mereu iese la iveala.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%