Partide
Lovitură grea pentru Partidul Nostru și Usatîi! Primarul orașului Șoldănești a părăsit formațiunea
 11 Mai 2017 14:54  5188
Primarul orașului Șoldănești a anunțat astăzi că părăsește Partidul Nostru. Ion Cuculescu afirmă că că oamenii s-au dezamăgit în această formațiune, care s-a depărtat de oameni și se ocupă doar de rezolvarea problemelor conducerii partidului.

„Motivele acestei decizii sunt evidente. Și aș zice că nu doar pentru membrii Partidului Nostru, dar și pentru simplii cetățeni care și-au pus speranța în această formațiune.  Oamenii au început să se dezamăgească de partidul nostru, iar conducerea formațiunii parcă nici nu vrea să vadă și să înțeleagă acest lucru. În loc să fie alături de oameni, să le rezolve problemele conducerea PN se ocupă de cu totul altceva (...) Conducerea partidului are alte griji, parcă se face că plouă, iar noi, aleșii locali, trebuie să pățim rușinea în fața oamenilor pentru că nu am reușit să rezolvăm o problemă sau alta”, a se arată într-o declarație transmisă presei de primarul orașului Șoldănești. 


Cuculescu mai spune că un un mare semn de întrebare trezește și comportamentul președintelui partidului, Renato Usatîi, care în loc să se ocupe de partid, face filme documentare. „Singura comunicare pe care o face, este cea prin filmulețe video. Oamenii nu au nevoie de aceste filmulețe ei au nevoie de cineva care să le înțeleagă problemele și să-i susțină”, s-a arătat deranjat primarul.

„Iată de ce, părăsesc Partidul Nostru. Nu o fac ușor, pentru că am crezut sincer în dorința acestui partid de a schimba lucrurile în țara noastră. Dar m-am convins că lucrurile nu stau așa. Așa că mai departe voi acționa ca primar independent. Nu mai vreau să fac parte dintr-un partid care în mod deschis arată că nu-i pasă de votul oamenilor”, a explicat Ion Cuculescu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 11 Mai 2017 16:04
0 (0)
Cine ar sta intr-un partid unde liderul este fugar deoarece a incercat sa omoare un om, iar alti membri sunt arestati pentru trafic cu droguri?!
Oleg 11 Mai 2017 16:10
0 (0)
Asta e doar începutul, pe unde și nu aud cum lumea e dezamîgită de indidivul ista de usatîi, a promis și a a urlat mult la lume, da nu a făcut nici o boabă iar oamenii au prins a înțelege că-i un gînsac prost, care nu-i capabil de nimic
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%