Partide
Comuniștii au decis că nu vor susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip inițiată de PSRM
 31 Mai 2016 17:30  4025
Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova s-a întrunit astăzi în ședință unde a discutat despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip inițiată de PSRM.

În acest sens, comuniștii au decis că nu vor susține moțiunea deoarece aceasta înseamnă: „impunerea de către socialiști a propriei agende și PCRM nu vede posibilitatea de a participa la acordarea unui vot de neîncredere Executivului.”

În același timp PCRM se declară nemulțumit de activitatea Guvernului fiind în opoziție cu acțiunile acestuia.

Amintim că deputații socialiști au semnat un proiect de moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip. Totuși, pentru că sunt doar 24 de deputați, socialiștii mai au nevoie de două semnături pentru ca moțiunea să fie înregistrată.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Danu 31 Mai 2016 18:26
0 (0)
Tara clovnilor :D Fiecare cu motiunea lui si la fiecare e de cct, caci acum chiar nu ai de ce te lega. Aduceti-mi mie aminte cind evenimentele evoluau de la zi la zi si de la an la an , corect, doar acum asa ceva se intimpla ;)
veaceslav 31 Mai 2016 18:39
0 (0)
Circ cu motiunile acestea. Protestele au esuat. SI chiar daca acestia demit guvernul? Nu este de fapt o problema pentru majoritatea parlamentara. Circul continua, imaginea se pierde.
subiectul 90 31 Mai 2016 18:45
0 (0)
Oricum nu sunt sanse sa treaca aceasta motiune. Dodon isi face PR preelectoral cu aceste motiuni. Nu poti sa speri la o motiune reusita daca nu ai un numar de deputati care sa o voteze. Este o majoritate, aceasta sustine guvernul..
Dorin 31 Mai 2016 18:53
0 (0)
O zi pierdută în zadar de către un parlament întreg, ori moțiunea de cenzură presupune procedură specială de interogatoriu, întrebări în parlament și paralizarea activității atît a guvernului cît și a parlamentului. Iată cît de mult le pasă socialiștilor de țară și nevoile oamenilor
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%