Partide
FOTO // Imaginile vorbesc de la sine: Platforma DA s-a făcut din nou de râs
 13 Ianuarie 2016 14:40  4351
Deși a anunțat marți proteste masive în Piața Marii Adunări Naționale împotriva desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru din partea actualei majorități parlamentare, doar cel mult două mii de oameni au participat la acesta.

Pe de altă parte, o acțiune practic spontană, organizată de o organizație aproape necunoscută a adunat circa 70 de mii de oameni în fața Teatrului Național de Operă și Balet în susținerea unui candidat al PDM și a continuării parcursului european al Republicii Moldova.

Din imaginea de mai jos, făcută de la distanță pentru a acoperi o parte mai mare a PMAN vedem un număr redus de participanți la mitingul antieuropean.

Pe de altă parte, din imaginea alăturată vedem că protestatarii din fața Operei Naționale s-au adunat într-un număr mult mai mare, de aproximativ 60-70 de mii.

Amintim că oamenii au venit în fața TNOB pentru a-și exprima sprijinul pentru deblocarea crizei politice prin formarea unui nou guvern de către majoritatea parlamentară. Pe de altă parte, Platforma DA ia cerut președintelui Timofti să refuze candidatură, și să arunce astfel țara în alegeri parlamentare anticipate și instabilitate politică și economică.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Chișinău
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Calin 13 Ianuarie 2016 15:37
0 (0)
"s-a făcut din nou de râs". Stirile trebuie sa fie impartiale, sa relateze evenomente. Titlul e partinitor. Ca si restul articolului. Asta nu e stire din domeniul politic - e cancan.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%