Politics Blog
RUȘINE! Natalia Morari a vrut să-și amăgească telespectatorii, dar a dat-o în bară
 12 Iulie 2016 07:15  7207
Jurnalista Natalia Morari a dat-o în bară și s-a făcut de râs față de toți telespectatorii după ce "l-a invitat" din nou pe Mihail Gofman la emisiunea sa încercând să convingă că se desfășoară în direct, pe când de fapt, aceasta fusese înregistrată cu câteva ore înainte. În plus, toată această mascaradă dovedește încă o dată că gruparea Lucinschi-Țopa-Platon își coordonează acțiunile și se pregătesc de un nou atac.

Așadar, "invitatul" Nataliei Morari a fost din nou Mihail Gofman, fostul angajat CNA care acum două săptămâni "dezvăluia" miracolul secolului – cum au fost furați banii de la BEM, ca după asta să fugă în SUA imediat după ce Procuratura l-a invitat la audieri. Astfel, de această dată Gofman s-a autoglorificat prin Skype, doar că televiziunea lui Lucinschi și moderatoarea sa încercau să convingă publicul că emisiuunea era în direct.

La scurt timp însă era clar că nu e așa. În primul rând, i-a dat de gol draperia lui Gofman care nu a reușit că acopere prea bine peisajul de afară, astfel că în timp ce teoretic în SUA ar fi trebuit să fie amiază, peste geamă se vedea amurgul său răsăritul soarelui. Apoi a apărut marea rușine cu conferința de presă. Gofman anunță că în câteva ore va face o conferionță de presă. Natalia Morari se  arată mirată de această "noutate", iar în scurt timp Gofman apare în conferință organizată în SUA, direct la Jurnal TV. Asta în timp ce era și la Interpol. Adică în SUA a plecat un Gofman și acolo sunt deja doi. La scurt timp, când își dă seama de această gafă, cei de  la televiziunea lui Lucinschi scot burtiera cu inscripția "direct".

Natalia Morari a fost nevoită să se explice și pe Facebook în privința "clonării" lui Gofman, așa cum se exprimă chiar ea. Doar că explicațiile ei trezesc mai multe întrebări. Spre exemplu spune că a înregistrat emisiunea pentru că Gofman trebuia să organizeze o conferință. Atunci de ce atunci când Gofman anunță de conferință, Morari pare extrem de mirată și interesată de acest subiect? O fi vorba de fățărnicie, sau de o "schemă" pregătită și coordonată din timp, doar că de această dată coordonatorii au cam făcut-o lată?

Apoi mai zice că Gofman anunță despre conferință pe la sfârșitul emisiunii, pe când el o face, de fapt, în prima parte a acesteia.

O fi încercarea Nataliei de a induce în eroare telespectatorii o gafă nevinovată a unei jurnaliste care se fugărește după audiență, sau mai degrabă e vorba de un plan mai complex, doar că acum cineva ceva pe undeva a greșit și s-a răsuflat toată schema? Pentru că și acest mic "incident" demonstrează că zvonurile despre reluarea prieteniei dintre oligarhii Țopa, raiderul Platon și clanul Lucinschi nu sunt doar simple zvonuri. După ce au pierdut episodul "protestele pașnice de amploare" dușmanii Republicii Moldova pregătesc se pare un nou atac. Ar putea fi vorba de alegerile prezidențiale, dar, în același timp, există riscul să nu se mai ajungă la organizarea acestor alegeri dacă își duc planul la capăt.

Autor:  Carolina Lupașcu Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
gofman 12 Iulie 2016 08:16
0 (0)
Bai cel ce a scris cu amurgul. Chiar sa fi fost in direct....avem o diferenta de 7 ore si oricum la ei e ziua la ora 21.00 ora RM. Draperia....probabil.....a fost pentru a nu patrunde razele solare in camera calculatorului.
baba Vera 12 Iulie 2016 08:25
0 (0)
V-au plagiat!!!!!!! Iată plagiatul: "07:58Morari a făcut-o de oiae și și-a deconspirat coordonatorii # Democracy.md".
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%