Politicieni
Ceban: Legea este una pentru toți! Năstase zice „mai vedem!”
 11 Octombrie 2019 09:35  3396
Candidatul la funcția de primar al capitalei Ion Ceban a anunțat astăzi că se va conforma deciziei Judecătoriei Chișinău și își va scoate panourile publicitare din oraș. Asta după ce instanța de judecată a constatat că acesta ar fi încălcat legislația electorală prin utilizarea materialelor electorale pe care este imprimată imaginea domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Mereu am spus: Legea este una pentru toți! Noi ne vom conforma deciziei instanței. Colegii mei deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Credem ca toți trebuie sa respecte legea, iar noi suntem corecți”, a scris Ceban pe pagina lui de Facebook.

Acum câteva zile și în privința lui Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Judecătoria Chișinău a emis o decizie prin care l-a obligat pe Năstase să retragă din campania sa pliantele electorale pe care sunt imprimate monumentul lui Ștefan Cel Mare și Primăriei Chișinău. Instanța a decis că ministrul de Interne degrevat a încălcat legislația electorală atunci când a distribuit aceste pliante. Năstase nu s-a conformat însă și a contestat la Curtea de Apel decizia.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%