Partide
Năstase și Sandu „fără bodyguarzi” la Piața Centrală, dar cu fosta pază de corp a lui Filat prin preajmă
 19 Octombrie 2016 15:13  2281
Liderii partidelor de opoziție, au fost prinși din nou cu populismele. De data aceasta, candidatul unic, Maia Sandu, dar și liderul PPDA, Andrei Năstase, au vrut să iasă în evidență prin faptul că au mers să discute cetățenii la Piața Centrală fără bodyuguarzi și „fițe de politicieni”. În realitate însă în preajma lor, internauții l-au surprins pe fosta corp a lui Vlad Filat.

Bloggerul Eugen Luchianiuc l-a găsit în pozele publicate de Andrei Năstase pe pagina sa de facebook pe Vasile Popa, fostul bodyguard a ex-premierului Vlad Filat. Acesta îi adresează liderilor opoziție și câteva întrebări retorice pe marginea acestui caz. „De ce Andrei minte că umblă fără bodyguarzi? Cine îl plătește pe Vasile? Risc să presupun că Maia în viață nu l-a văzut și ea nu-l știe și ea e, as usual (n.r. – ca de obicei), nevinovată?”, scrie Luchianiuc.

Andrei Năstase a publicat pe pagina sa de facebook o serie de fotografii de la o întâlnire cu cetățenii, pe care a întreprins-o împreună cu Maia Sandu la Piața Centrală. Acesta a scos în evidență faptul că, spre deosebire de alți politicieni, el  nu este însoțit de paza de corp. „Eu și Maia Sandu rămânem printre oameni, iar când mergem prin Piața Centrală din Chișinău ca să auzim cu adevărat ce spune lumea, o facem fără bodyguarzi, fără înscenări cu public adus cu forța, fără fițe de politicieni”.

Prezența fostului bodyuguard a lui Vlad Filat în preajma lui Năstase scoate la iveală cel puțin 2 lucruri: caracterul populist al declarațiilor pe care le face, dar și confirmă încă o dată informațiile, potrivit cărora, actuala opoziției este controlată de clanul Țopa-Filat-Lucinschi care încearcă să revină la guvernare după ce fostul premier Filat a fost închis pentru mită și acte de corupție. 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Constructiv 19 Octombrie 2016 16:42
0 (0)
Pai aceasta nu e paza lor e a lui Filat, cred ca a venit si el dupa rosii si castraveti :D
Oleg 19 Octombrie 2016 17:15
0 (0)
Au ajuns sa ajunga in piata unde nici Filat nu a ajuns, cred ca el le spune ce sa nu comita ca gresare.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%