Politicieni
Surpriză! Andrei Năstase sugerează că Maia Sandu chiar dacă o să fie candidat unic, nu înseamnă că va fi și președinte!
 13 Octombrie 2016 10:40  1278
Andrei Năstase amplifică și mai tare scandalul pornit ieri după ce presa de la Chișinău a scris, cu referire la declarațiile președintelui PLDM, Viorel Cibotaru, că Maia Sandu va din candidatul unic al opoziției de dreapta.  

 

Liderul Platformei DA a publicat din nou pe Facebook un mesaj plin de venin în care dă de înțeles că Maia Sandu chiar dacă va fi candidat unic, asta nu înseamnă că va fi și președinte. “Candidat la Președinție încă nu înseamnă presedinte. Iar președintele nu e Procuror. Așa că puțină răbdare. Și puțină liniște. De la extaz la agonie nu-i decât un pas, chiar dacă acesta va fi, poate, și mai lung”, a scris Năstase, acuzând din nou presa că este controlată de guvernarea de la Chișinău.

De asemenea, se simte o anumită contradicție în declarațiile lui Năstase. Deși în mesajul precedent Năstase spunea că vineri se va lua o decizie finală la Platforma DA, astăzi dă de înțeles, în mesajul apărut cu puțin timp în urmă pe Facebook, că de fapt sâmbătă va fi anunțul final.

Reamitim că Viorel Cibotaru a declarat miercuri presei că la ședința comună s-a decis ca Maia Sandu să fie candidatul unic, informație preluată de toată presa de la Chișinău, inclusiv de portaluri de opoziție cum este Agora.md, Newsmaker.md sau Unimedia.info.  Ulterior, Năstase a negat informațiile apărute și a acuzat toată presa că este controlată de guvernare.

 

 

Autor:  Nica Fox Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%