Politicieni
Lovitură pe care Usatâi și Năstase vor să le-o dea moldovenilor de ziua lor
 22 August 2016 10:18  4133
Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-ar fi întâlnit la Moscova cu Renato Usatâi, scrie bloggerul Corneliu Gandrabur, deși oficial Andrei Năstase folosește motivul că se află în capitala Rusiei pentru a discuta cu diaspora moldovenească.

În acest context, activizarea lui Usatâi și chemările tot mai insistente la proteste masive, salutate oficial de Platforma DA, conturează și mai mult înțelegerile dintre partidul prorus „Partidul Nostru" și „Platforma DA" și confirmă dorința oarbă a oligarhilor Victor și Viorel Țopa de a ajunge la putere, chiar dacă prin cârdășie cu Moscova. Gandrabur afirmă că pe 27 august, Năstase și Usatâi sunt gata să meargă la orice, dacă protestele tot nu au avut efectul dorit.

„Andrei Năstase a anunțat cu mare fast pe Facebook că se află la Moscova și are de gând să discute acolo cu disapora moldovenească, însă deja se știe că de fapt și-a odihnit osul în sauna luxoasă a lui Renato Usatâi, acolo unde au plănuit protestul din 27 august 2016 de la Chișinău, sub sloganul „#NuMăTem”.

Ultima înregistrare a lui Renato a fost tot de la Moscova. Probabil el a pregătit sauna pentru întâlnirea cu Năstase, iar în aceste zile și-au arătat unul altuia bogățiile din chiloți. Se vede că apariția lui Renato în chiloți a fost chemarea tandră și sexoasă lansată lui Andrei Năstase, iar liderul DA a alergat la Moscova fiind excitat la maxim", scrie Gandrabur.

Bloggerul atrage atenția că de Ziua Independenței „mafia reprezentată de Năstase și Renato" este gata să meargă la orice. Ei au înțeles că protestele nu mai sunt o soluție, dar o vărsare de sânge ar fi la țanc, a menționat Gandrabur.

„Eu nu am în vedere că vor fi kileri sau lunetiști, dar înțeleg că pe 27 august vor fi provocări între manifestanți și forțele de ordine, iar scopul principal este să asmuțe organele de drept să lovească în cap și să curgă sânge", a explicat bloggerul.

Acesta mai speră că Poliția nu va cădea în capcana întinsă de Usatâi și Năstase, iar ziua de 27 va trece pașnic, fără să fie realizate planurile acestor „doi amorezi politici", niște politicieni cu fundurile goale.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%