Partide
Vlad Plahotniuc: PD ţine cont de nevoile oamenilor, de aceea suntem întâlniţi peste tot cu multă căldură
 15 Februarie 2019 11:14  3238
Partidul Democrat ţine cont de nevoile oamenilor, de aceea exponenţii acestuia sunt întâlniţi peste tot cu multă căldură. La această concluzie a ajuns liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după discuţiile cu alegătorii din satele Grozeşti şi Bălăureşti, raionul Nisporeni, notează Politics.MD, cu referire la timpul.md.

„Acasă, în Grozești, am fost întâlnit, ca de obicei, cu multă căldură. Oamenii de aici știu că eu le-am rămas mereu aproape. Simt asta ȋn toate proiectele folositoare care s-au realizat ȋn localitatea lor drumuri bune, gazificare și iluminare stradală sau modernizarea instituțiilor de ȋnvățământ”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

„Am ajuns și în Bălăurești, la vecinii unde am copilărit. Am primit și aici aprecieri, dar și noi sugestii de măsuri pentru comunitate. E normal să fie așa, pentru că au văzut deja că noi, la PDM, ținem cont de nevoile lor. Ca de obicei, am plecat cu agenda plină de propuneri. Ȋn curând, o să le vedeți devenite realitate”, a mai scris Plahotniuc.

Sursa:  timpul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%