Politics Blog
Natalia Morari, acuzată de ipocrizie: Ultima vreme toți se debarasează de Ilan Șor ca dracul de tămâie
 5 Octombrie 2018 17:05  3110
 Luchianiuc, despre modul în care Natalia Morari se leapădă de Ilan Șor: Îmi place mie ipocrizia asta a unora

Modul în care unii jurnaliști sau exponenți ai societății civile se leapădă acum de primarul de Orhei, Ilan Șor, după ce, ani la rând, au fost în relații cordiale cu el, este unul ipocrit. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc, într-un material publicat astăzi, cu trimitere directă la Natalia Morari, realizatoarea emisiunii Politica, de la TV 8.

”Ultima vreme toți se debarasează de Ilan Șor ca dracul de tămâie. Orice e legat de Șor automat este catalogat de unii drept necurat etc etc. Toți se spală. Ca și Iuda de Iisus sau cine acolo l-a trădat pe eroul Bibliei. A, nu, exemplu mai bun, se lasă ca Roșca de unionism. Mai apropiat exemplu atât de Moldova cât și de ceea ce unii numesc „jurnalistm moldovenesc”. Eu m-am văzut cu Ilan Șor de câteva ori. Am și un selfie de la prima întâlnire cu el. L-am și publicat și nu mi-e rușine, scrie Luchianiuc.
Amintim că Natalia Morari i-a închis ieri microfonul invitatului Ion Harghel, vicepreședintele Tineretului Democrat, care a pus-o la zid cu întrebări incomode despre relațiile acesteia cu raiderul nr.1 din CSI, Veaceslav Platon, dar și cu primarul de Orhei, pe care tot ea îl atacă pentru furturile din sistemul bancar.
Harghel a întrebat-o pe Morari dacă a fost acasă la Ilan Șor. Realizatoarea emisiunii a negat inițial acest lucru, dar mai târziu a spus că a fost la oficiul lui Șor.

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Vadim 5 Octombrie 2018 19:53
0 (0)
Natasa este o ipocrita! Si asta indiferent daca ce tine de Sor sau alte subiecte!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?