Electorala
FOTO // Cum arată buletinul de vot pentru revocarea din funcție a primarului Chirtoacă
 15 Noiembrie 2017 09:30  2917
Președintele fracțiunii municipale a Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, a făcut public pe pagina sa de Facebook cum va arăta buletinul de vot pentru revocarea din funcție a primarului general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care va avea loc în această duminică, 19 noiembrie.

Astfel, în buletinul de vot va fi o singură întrebare, unde alegătorii vor fi întrebați „dacă susțin revocarea primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă?” De menționat faptul că,  în această seară, Comisia Electorală Centrală a anunțat că mâine, 15 noiembrie, ora 9.00, la Î.S. F.E.-P. „Tipografia Centrală” (mun. Chişinău, str. Florilor, 1), se va da startul tipărirei buletinelor de vot pentru alegerile locale noi din unele localități și referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, din data de 19 noiembrie curent.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%