Partide
Societatea civilă „proeuropeană” cheamă la unificarea Platformei DA cu socialiștii și Usatîi
 20 Ianuarie 2016 15:05  2610
Platforma Demnitate și Adevăr, partidul lui Renato Usatîi și Partidul Socialiștilor ar trebui să se unifice și să organizeze proteste comune pentru a bloca numirea guvernului și a provoca alegeri anticipate, este unul din apelurile reprezentanților Forumului Civic care s-a desfășurat miercuri.

„Mai avem șansa să oprim venirea acestui guvern. Noi avem nevoie de un protest unificat la care trebuie să participe Platforma DA, Partidul Nostru, PSRMși toți noi trebuie să activăm forța noastră comună pentru a nu permite ca fărădelegea să se instaureze în Republica Moldova”,aa îndemnat unul din reprezentanții Forumului, Alexei Tulbure, cel care este unul din activiștii Platformei DA, după ce anterior a organizat protestele conduse de Partidul Comuniștilor și adepții săi.

El susține că aceste forțe trebuie să se conducă de aceleași valori – alegerile anticipate. ”Nu trebuie să ne creăm  iluzii, trebuie să ne consolidăm și să trecem peste orgoliile personale și politice și să înțelegem că avem niște valori comune – democrația și alegeri anticipate”, a mai declarat Tulbure.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%