Politicieni
Natalia Morari, ajunge în topul mincinoșilor, alături de Maia Sandu
 9 Noiembrie 2016 08:45  2984
Comportamentul nici pe departe echidistant al Nataliei Morari la o emisiune de dezbateri desfășurată marți seara l-a scos din fire pe socialistul Ion Ceban, care a numit-o mincinoasă, la fel cum este Maia Sandu.

De fapt, Ceban a fost invitat la emisiune în care a avut practic patru oponenți – Igor Boțan, Oazu Nantoi, Igor Grosu de la PAS și chiar Natalia Morari care pe parcursul întregii dezbateri nu ia permis să-și finalizeze gândurile și să-și exprime opiniile.

Discuțiile s-au încins după ce Morari a acuzat că PSRM a lansat informațiile despre intenția Maiei Sandu de a aduce refugiați sirieni pe teritoriul Republicii Moldova doar pentru a obține sprijine UE la alegerile prezidențiale.

Ceban a negat implicarea PSRM, dar Morari a insistat. ”Sunteți o minciunoasă ca și candidata pe care o susțineți”, i-a replicat Ion Ceban, solicitându-i să prezinte dovezi, lucru pe care jurnalista Morari nu l-a făcut.

Discuțiile au continuat însă pe acest subiect . ”Afirm cu toată certitudinea că acest video nu a fost făcut de actualitati.md (un portal apropiat PSRM)”, a accentuat Ion Ceban și a acuzat-o pe Morari că a spus lucruri care nu corespund realității.

Morari l-a protejat în mod vădit pe Igor Grosu, atunci când Ceban la acuzat de calomnie și chiar l-a scos din emisiunea în direct atunci când a devenit clar că nu are răspunsuri și dovezi la întrebările lui Ion Ceban. În replică, socialistul a îndemnat-o pe Morari să nu-i mai țină ”pampersul” lui Grosu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 9 Noiembrie 2016 10:16
+1 (1)
Morari este un personaj intrus, cu o popularitate falsa, ce incearca acum pe baza Maiei Sandu iar sa devie erou , nici pe o clipa nu ma indoiesc ca e o mincinoasa !
Vadim 9 Noiembrie 2016 10:40
0 (0)
Daca Natalia Morari o sutine pe Maia e clar ca aceasta are sustinerea Topilor si a lui Lucinschi. Ne intorcem tot la oamenii din trecut...
Mos Zaharia 9 Noiembrie 2016 11:23
0 (0)
Morari trebuie sa raspunda in primul rind pentru 7 aprilie 2009!
Andrei 9 Noiembrie 2016 11:58
0 (0)
Ceban chiar a zis lucrurilor pe nume, iar Natalia Morari a dovedit încă o dată că este părtinitoare și nu e deloc serioasă! Bravo, a putut ține piept la toți 4
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%