Politicieni
Andrei Năstase, pus în „galoș” de jurnaliști după ce acesta a atacat presa
 12 Septembrie 2016 13:47  3913
Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a primit luni o replică pe măsură după ce acesta a atacat-o verbal o jurnalistă. După ce a refuzat să răspundă dacă a plătit impozite pentru milioanele de lei pe care i-a spălat prin conturile mamei sale, Năstase i-a solicitat jurnalistei să aibă grijă de mama ei.

„Am. Sigur, nu așa ca Dvs”, i-a răspuns jurnalista lăsându-l fără replică pe Năstase, cel care și-a folosit mama să spele bani murdari iar acum a lăsat-o să trăiască în sărăcie.

Presa l-a întrebat pe Năstase dacă a achitat impozite pentru banii învârtiți pe conturile mamei sale. Năstase a refuzat să răspundă schimbând subiectul.

Amintim că o investigație publicată acum câteva luni dezvăluia mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care se plimbă în Germania cu un automobil de aproape 100 de mii de euro.  Andrei Năstase pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale. Astfel, în perioada 2009-2013 pe conturile Annei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Potrivit anchetei, banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED.

Și casa de lux din Chișinău a lui Andrei Năstase est scrisă pe numele mamei sale.

Doar că ulterior, mama lui Andrei Năstase a declarat în presă că nu a știut nimic de acești bani, ba mai mult, trăiește în sărăcie și nu-și poate face o operație pentru că nu are bani.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Realist 12 Septembrie 2016 14:58
0 (0)
Da Tzopa a platit impozite pentru banii care i-a furat de la BEM? Daca a platit el, ap Nastase nu tre sa mai plateasca, ca sunt aceeasi bani, de ce sa-i impozitezi de 2 ori?
Nik 12 Septembrie 2016 15:39
0 (0)
nuva dnici un galos, voi sunteti galosii...
Viorel 12 Septembrie 2016 17:27
0 (0)
Năsrtase merită niște palme peste botișor! Acesta fuge de întrebările inomode ca dracul de tămîie! Dacă va ajunge la conducere ce va face ? Îi va băga la pușcărie poe cei care o să le pună întrebări sau o să-i încurce cu ceva ?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%