Politicieni
Procurorul Ion Diacov: Filat nu vrea să spună adevărul pentru că el a creat gaura din sistemul bancar
 4 Iulie 2016 11:10  1655
Vlad Filat a avut toate posibilitățile, chiar și din penitenciar, să facă declarații, dar nu a dorit să le facă pentru a nu se afla adevărul, pentru că el este vinovat de situația din domeniul bancar, a declarat într-o conferință de presă fostul procuror al municipiului Chișinău, Ion Diacov.

El a sugerat că Filat a mințit din nou atunci când s-a plâns că nu poate face declarații și scoate la iveală adevărul. De fapt, el este interesat ca acest adevăr să nu iasă la suprafață, a declarat Ion Diacov. Motivul este că anume Filat și este vinovat de ceea ce s-a întâmplat, a precizat fostul procuror. „El a fost unul din ei și nu vrea să fie adevărul spus. El a creat condițiile astea. El a făcut groapa asta în care ne aflăm. El a făcut-o, el a săpat-o și se bălăcește acolo. Asta este  soarta lui”, a concluzionat Ion Diacov

Amintim că înainte de a fi reținut, Filat a promis din plenul parlamentului că va face dezvăluiri șocante. El însă nu a făcut declarații după aceasta, motivând că nu i se permite. Pe de altă parte, a avut posibilitate să transmite mesaje prin intermediul avocatului său și a contului de Facebook. Recent, fostul premier a fost condamnat la nouă ani de închisoare fiind învinuit de luare de mită și trafic de influență.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%