Politicieni
Președintele Dodon cere expulzarea studentelor arabe care au bătut o femeie
 1 Octombrie 2019 14:40  6812
Igor Dodon a comentat cazul mamei care a fost atacată, în plin stradă şi în prezenţa fetiţei sale de 3 ani, de către patru studente la medicină, de origine arabă, cerând autorităţilor să examineze oportunitatea retragerii vizei de şedere a studentelor străine.

Într-o reacție pe Facebook, preşedintele Dodon a comentat acest caz, spunând că „noi suntem un popor primitor, prietenos, ospitalier. Însă faptul că suntem modeşti şi toleranţi nu e un motiv pentru alţii, pentru străini, să se comporte brutal, jignitor şi ofensator”.

După ce imaginile video au apărut în presă, și cei de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie au venit cu o reacție, declarând că ei condamnă orice comportament agresiv care contravine normelor morale și legale și că studentele au fost audiate în mai multe rânduri.

Preliminar, oamenii legii cercetează circumstanțele sub suspiciunea de huliganism,  pentru care se prevede o pedeapsă cu amendă de până la 67.500 de lei sau cu închisoare de până la 5 ani.

Vă amintim că pe 23 septembrie, o femeie, însoțită de un copil, a fost atacată în stradă de alte două femei, după care s-au mai implicat încă două. Prima le-ar fi agresat verbal, după care totul a generat într-o altercație, totul fiind înregistrat de către camerele de supraveghere din apropiere.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%