Politicieni
VIDEO // Comentariul lui Vladimir Cebotari după ce procurorul general a cerut ridicarea imunității sale
 19 Septembrie 2019 11:29  3562
Deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari afirmă că se cere ridicarea imunității sale pentru a fi cercetat în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, pentru că el a făcut parte din Comisia juridică care a pregătit contractul de concesiune.

„Este așa cum ne-am așteptat. Am fost membrul al unei Comisii Juridice care nu a avut dreptul de a decide de a da sau nu a da în concesiune aeroportul, dar comisia trebuia să execute mai multe hotărâri ale Guvernului…Dacă eu am executat o decizie luată de Guvern, cu mâna doamnei Sandu, care spre deosebire de comisie a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionării, dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”, a întrebat retoric Cebotari.

Acesta a învinuit guvernarea că vrea „să facă rău la Partidul Democrat” și să nu le permită să participe la alegerile din 20 octombrie.

Vladimir Cebotari dă asigurări că nu va pleca din R. Moldova, dacă va fi cercetat penal. „Nu am intenția. Eu am venit de peste hotare să-i înfruntăm”, a punctat democratul.

În aceste clipe, Cebotari este audiat la Comisia juridică a Parlamentului. Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, care la fel ar putea rămâne astăzi fără imunitate, nu este prezent la ședința Parlamentului.

Sursa:  Politics.MD/TV8

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%