Politicieni
Un fruntaș din Partidul Liberal Democrat își încheie activitatea politică
 13 Martie 2019 17:00  3650
Ex-deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vadim Pistrinciuc spune că își încheie activitatea politică cel puțin pentru o perioadă.  Vadim Pistrinciuc a menționat că acest lucru l-a planificat demult și l-a discutat cu colegii, scrie Politics.MD.

Mi-am prezentat și demisia din organele de conducere a partidului. A fost o decizie luată demult, planificată și coordonată. În perioada care urmează mă voi ocupa de cercetare. Aveam nevoie de această pauză pentru a face și alte lucruri. În permanență am avut o frică să nu mă aflu prea mult în politică fără pauză că o să îmi strice. Ce ține nemijlocit de agendă, în aprilie urmează să încep un stagiu de cercetare la Berlin, unde mă voi afla pentru cel puțin 6 luni, după care – mai vedem.

Sigur această pauză nu înseamnă că voi lipsi din viața publică. Voi scrie și voi vorbi în măsura posibilităților. Chiar dacă voi fi un pic mai departe de casă o perioadă lungă, nu am de gînd să „dispar”. Mie îmi place acasă și mă doare tot ce se întîmplă aici", a precizat Pistrinciuc pentru tribuna.md.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Daniela 13 Martie 2019 18:40
0 (0)
După ce i-au refuzat dorința și plăcerea de canabis legalizat? :D Hahahah. Bine face că își încheie activitatea. Oricum nici un tolc din el.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%