Guvern
O nouă ediție a buletinului informativ „Agricultură, Dezvoltare Regională și Mediu”
 10 Ianuarie 2019 12:00  2982
În această ediție veți afla care este elementul nou al politicii de dezvoltare regională din Republica Moldova, ce instituție va gestiona banii din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și Fondul Ecologic Național (FEN), cât de important este să dețină țara un Plan de amenajare a teritoriului național și cum este să fii femeie primar, transmite politics.md cu referire la democracy.md.

Totodată, în această ediție, cunoașteți mai multe despre reforma instituțională a organelor administrației publice în domeniul protecției mediului, ce presupune noua Lege a deșeurilor și care sunt noile oportunități de adaptare a țării la schimbările climatice. De asemenea, aflați aici cum Programul European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (ENPARD) contribuie la dezvoltarea agriculturii din țara noastră și ce subvenții oferă statul tinerilor fermieri pentru afaceri din domeniu agroalimentar.

Buletinul informativ „Agricultură, Dezvoltare Regională și Mediu” nr.9/2018 este disponibil în varianta română, engleză și rusă.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%