Partide
Barbăroşie a avut un moment de ezitare la prezentarea rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, din cauza scorului înregistrat de PDM
 4 Decembrie 2018 16:46  3104
Directorul Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroşie, a avut astăzi serioase probleme de concentrare, la prezentarea Barometrului Opiniei Publice. Acesta a început să se bâlbâie în momentul în care trebuia să informeze audienţa despre faptul că PDM se bucură de o notorietate tot mai mare, iar PAS și PPDA se prăbușesc, transmite politics.md.

„Este întrebarea pe care noi nu prea ştim… Nu, nu… știm cum să o comentăm”, a avut un moment de ezitare directorul IPP, după care s-a mobilizat și a prezentat rezultatele care plasează PDM pe locul doi în preferințele alegătorilor, iar PPDA – sub pragul electoral.

Amintim că, potrivit Barometrului Opiniei Publice, prezentat astăzi, în Parlament ar intra trei formațiuni politice. PSRM ar acumula 23 la sută din sufragii, cu 3 puncte procentuale mai puțin decât în sondajul de acum jumătate de an. PDM continuă să crească și ar acumula 7,6 la sută, comparativ cu 7% în mai. PAS a căzut de la 12 la sută la 7,4 la sută. Iar partenerul electoral al Maiei Sandu, PPDA, condus de Andrei Năstase, nu trece pragul electoral de 6%, fiind creditat cu 5% din sufragii.

Precizăm, de asemenea, că Arcadie Barbăroșie este soțul Danielei Terzi, membru al Biroului politic al PAS. Acesta şi-a făcut simţită prezenţa la majoritatea protestelor organizate de binomum PAS-PPDA, unele fiind chiar moderate de el. La prezentarea sondajului au mai participat şi analistii politici Igor Boţan, simpatizant al PAS, dar și Victor Ciobanu, susţinător al PPDA.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 4 Decembrie 2018 17:09
0 (0)
pariez că l-a sunat Năstase îndată și l-a futut în toate borțile! de aia jurnal nu a dat astăzi nici o știre despre sondaj!
realist 4 Decembrie 2018 17:24
0 (0)
Deja si cei de la Maia Sandu recunosc ca PD are mai multe % de incredere dacat PAS si PPDA
Vadim 4 Decembrie 2018 18:42
0 (0)
Se pare ca nu i-au iesti sondajele cum voia.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?