Partide
Oamenii Maiei Sandu îi spun lui Andrei Năstase că nu întra în Parlament și că PDM creste! Rezultatele BOP sunt dezastruoase pentru opoziție
 4 Decembrie 2018 12:25  3038
Al patrulea sondaj prezentat în decurs de o lună confirmă că binomul PAS-PPDA se prăbușește, iar popularitatea PDM crește. Astfel, potrivit Barometrului Opiniei Publice, în Parlament ar intra trei formațiuni politice. PSRM ar acumula 23 la sută din sufragii, cu 3 puncte procentuale mai puțin decât în sondajul de acum jumătate de an. PDM continuă să crească și ar acumula 7,6 la sută, comparativ cu 7% în mai. PAS a căzut de la 12 la sută la 7,4 la sută. Iar partenerul electoral al Maiei Sandu, PPDA, condus de Andrei Năstase, nu trece pragul electoral, fiind creditat cu 5% din sufragii, transmite politics.md.

Sondajul a fost realizat de CBS-AXA la comanda IPP, pe un eșantion de 1115 persoane, marja de eroare fiind de +/-3%.

Este de menționat că sondajul a fost comandat de IPP, al cărei șef, Arcadie Barbăroșie, este soțul membrului biroului politic al Partidului Acțiune și Solidaritate Daniela Terzi Barbăroșie. Mai mult, acesta a fost prezent la majoritatea protestelor organizate de binomum PAS-PPDA, unele fiind chiar moderate de Arcadie Barbăroșie.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Teodor 4 Decembrie 2018 13:11
0 (0)
Sondajul e facut de Arcadie Barbarosie, iar sotia sa face parte din biroul permanent PAS. Chiar si asa, oricum nu-i poate ajuta pe populistii de la PAScuDA.
Buliga 4 Decembrie 2018 13:41
0 (0)
Deci Maia Sandu și Năstae fumează nervoți prin colțuri? Daaa nu-mi ami este de mirare nimic aici.
Andrian 4 Decembrie 2018 13:57
0 (0)
Maia il tine pe Nastase la funie ca un catelus pentru a mai cistiga voturi, stie prea bine ce face duduia lui Filat.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?