Parlament
Parlamentul va găzdui expoziția ”Primele Momente Contează”
 14 Iunie 2018 19:00  3071
 Parlamentul va găzdui expoziția de fotografii ale taților cu copiii lor nou-născuți ”Primele Momente Contează”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu UNICEF Moldova și va fi inaugurată astăzi, 14 iunie 2018, de Ziua Internațională a Taților.
 
La ceremonia de inaugurare oficială vor participa președintele Parlamentului Andrian Candu, reprezentanta de Țară UNICEF în Moldova, Desiree Jongsma, interpretul  și proaspăt tătic Alex Calancea, alți protagoniști din poze, părinți și copii.
 
Vor fi vernisate fotografii ale taților cu copiii lor, în primele zile de viață. Pozele au fost realizate în maternitățile din Moldova, în perioada mai-iunie 2018.
 
Expoziția de fotografii este parte a campaniei globale UNICEF ”Primele Momente Contează”, care are drept scop conștientizarea importanței primelor 1000 de zile din viața copilului pentru dezvoltarea creierului acestuia și impactul experiențelor timpurii pentru creierul în curs de dezvoltare. Ziua Internațională a Taților este un prilej să ne amintim că tații implicați în creșterea copiilor lor din primele zile ale vieții contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor lor.
 
Ceremonia de lansare va începe la ora 9.30.
Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?