Politicieni
Marian Lupu participă la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST
 18 Aprilie 2018 09:31  2696
Șeful delegației naționale la Adunarea Parlamentară a Parteneriatului Estic, Marian Lupu, participă la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST. Evenimentul are loc astăzi, la Strasbourg, transmite Politics.MD. 

Parlamentarii vor avea un schimb de opinii asupra mai multor documente. Urmare a discuțiilor, va fi aprobată ordinea de zi a sesiunii plenare a Adunării Parlamentare EURONEST, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 26-27 iunie 2018.

Totodată, discuțiile vor viza proiectul Declarației politice, elaborată de Forumul femeilor din cadrul AP EURONEST, precum și amendamentele la decizia AP EURONEST despre crearea unui grup de lucru privind acordurile de asociere cu UE.

Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice.

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Etichete Lupu Marian
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 18 Aprilie 2018 10:42
0 (0)
Totuși Moldova merge pe calea cea bună. Vreau să văd ca partidele pro-europene să-și unească forțele pentru ca să învingem rușii și să-i trimitem acasă de pe teritoriul nostru.
Parascovia 18 Aprilie 2018 11:13
0 (0)
Marian Lupu a capatat experienta in calitate de presedinte al partidului Democrat, iar acum vad ca are succes peste hotare. Maladet.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%