Partide
Partidul Liberal lansează un nou atac asupra lui Năstase: „Incultura politică a lui Andriuha, care nu are idee de managementul unei capitale, bate la ochi”
 2 Aprilie 2018 12:19  3367
Partidul Liberal lansează un nou atac asupra candidatului PPDA la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase. Într-o postare pe blogul său, jurnalistul și portavocea liberalilor Vasile Grozavu îl acuză pe Năstase de faptul că a alungat unioniștii de la protestele sale și că își dorește distrugerea întregii mișcări.

„Ei au încercat să spargă unioniștii cu așa-numita Unirea inteligentă, o aberație de-a ideologului Butnaru, nașul lui Roșca. Ei au periclitat alegerea primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă, implicându-se brutal într-un proces electoral, deși cunoșteau că PL este un partid unionist.

Asistați de Mocanu, Boțan, Tulbure, Josan, etc, aceștia au încercat să-i intimideze pe marii noștri înaintași ca Eugeniu Doga, Nicolae Dabija și alte personalități, încercând să bruieze discursurile lor prin fluierături și scandări”, scrie Grozavu pe blogul său.

Grozavu îl mai acuză pe Năstase de faptul că face promisiuni deșarte și că are idee de managementul unei capitale. Mai mult, acesta îl acuză de faptul că a contribuit la revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcție.

„Incultura politică a lui Andriuha care nu are idee de managementul unei capitale bate la ochi. El deja a început a perora prin slogane deșarte, uitând să-l întrebe pe Plahotniuc, cică adversarul său, de ce nu dă publicității rezoluțiile celei de-a 34 sesiuni a Congresului Puterilor Locale și Regionale în care demiterea lui Chirtoacă este considerată ilegală.

El, Andriuha, a dorit această revocare, nu a luat atitudine față de ea, din simplul motiv că dorința lui nesăbuită consta în a tensiona mereu situația, la fel ca și Dodon, ca și Usatîi. El visează mereu să se dea mare, să fie ascultat cu perorațiile lui de doi bani. Populismul acestui intrus este la fel de nociv ca și cel al lui Dodon”, subliniază Grozavu.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%