Politics Blog
Blogger: Directoarea de la Ungheni care a dat afară o studentă cu nevoi speciale este verișoara Maiei Sandu
 22 Februarie 2018 12:02  3565
Valentina Țâțu, directoarea Colegiului de medicină din Ungheni, care a dat recent afară un student cu nevoi speciale este verișoara Maiei Sandu. Despre legăturile de rudenie ale președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate scrie pe blogul său Eugen Luchianiuc.

Bloggerul mai scrie că Țâțu, care ar fi favorizat companiile soțului său să câștige licitațiile pentru necesitățile colegiului, ar fi protejată de un alt văr al Maiei Sandu. ”La fel, verișor îi este procurorul Florea, cel care-și protejează sora de vizitele, două la număr, ale celor de la CNA”, afirmă Luchianiuc.

Valentina Țâțu, soția consilierului Țâțu, a cărui firme fac și au făcut lucrări de renovare în colegiu, a susținut plenar și deschis candidatura Maiei Sandu la alegeri. Astfel, în incinta colegiului a avut loc o întâlnire electorală cu reprezentantul Maiei Sandu, cel care sărea cu parașuta pentru Vlad Filat, Oazu Nantoi”.

Directoarea colegiului a ajuns în atenția publicului după apariția informației că a dat afară o studentă cu necesități speciale.


Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 22 Februarie 2018 12:23
0 (0)
si la fel de tampite si indiferente pentru soarta cetatenilor!
Tarnacop 22 Februarie 2018 12:38
0 (0)
Eu tot sunt lipsit de atentie. Poate luchianucii ma v-or saruta si pe mine in fund - eu, in a sasea generatie sunt ruda cu Vlad Tepes.
Daniel 22 Februarie 2018 13:59
0 (0)
vă spun, regimul Maiei nu se va deosebi cu nimic față de cele precedente, dar poate fi mai rău cît de înrăită ese aceasta pe oameni și concurenții care l-au pus la Pușcărie pe Filat
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?