Partide
Maia Sandu propune: Salariul lui Igor Dodon să fie RETRAS
 19 Ianuarie 2018 15:30  3243
Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că un președinte curajos ar fi luptat cu guvernarea din prima zi, iar după prima suspendare pentru numirea procurorului general - șeful statului trebuia să cheme oamenii la protest, relatează Politics.MD.

Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC21, scrie unimedia.info.Maia Sandu are convingerea că dacă devenea ea președinte în 2016 situația era să fie diferită.

„În situația lui Dodon poate fi doar un om laș, dependent de Plahotniuc, care nu are curajul să lupte cu guvernarea. Din momentul în care am fi avut un președinte care să țină la popor și care să lupte pentru lucrurile importante pentru cetățeni, atunci acest președinte ar fi putut conta pe cetățeni. Un președinte susținut de cetățeni și de partenerii de dezvoltare ar fi fost un inamic periculos pentru guvernare și pentru Plahotniuc”, a declarat Sandu.

Liderul PAS crede că Dodon a fost suspendat de mai multe ori pentru că nici nu a avut vreodată intenția de a lupta pentru cetățeni.

„Trebuia să cheme cetățenii la proteste. Trebuie să ai curaj și eu aș fi avut curajul până la capăt, până la impeachment. Aveam să urmăresc cum încearcă să mă demită președintele, dar pentru asta trebuie să fi un om puternic. Igor Dodon nici nu-și propune să facă ceva. El a zis ca timpul le va pune la loc pe toate. E clar că e fără coloană vertebrală. E de râsul tuturor. Dodon e o anexă a acestui regim. Fiecare își face jocul. De ce a mers la președinție dacă știa că nu are majoritate parlamentară? Ca să meargă în vacanțe? Este un personaj obedient regimului”, a punctat președintele PAS.

În acest context, Maia Sandu a propus să-i fie retras salariu lui Igor Dodon.

„De ce să plătim din buzunarul oamenilor săraci - salariu unui președinte inutil?”, s-a întrebat aceasta.

Igor Dodon nu a comentat deocamdată declarațiile Maiei Sandu.

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Sorin 19 Ianuarie 2018 16:45
0 (0)
Dodon trebuie demis și băgat la pușcărie, da nu reținut salariu, trebuia să vină cu proiecte de țară sănătoase, normale, da nu să facă isterie și circ și era să căștige ea !
ssssssssssss 19 Ianuarie 2018 18:52
0 (0)
Eu nu inteleg de ce Dodon nu a fost demis cu totul din functia de presedinte? Timp de un an nu a facut nimic pentru țara nu ca as sustinio pe Maia ca ea la fel nu era sa faca fata ca presedinte dar are dreptate ar trebui de retras salariu lui.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?