Politicieni
Pavel Filip a solicitat să fie acordată asistența necesară persoanelor care au avut de suferit în accidentul rutier din România
 11 Decembrie 2017 08:30  3109
Prim-ministrul Pavel Filip a dispus crearea celulei de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului rutier produs ieri, 10 decembrie 2017, în România, cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova, a relatat Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului, notează Politics.MD.

De asemenea, șeful Executivului a cerut să fie acordată toată asistența necesară persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului. 

Conform informațiilor preliminare, un microbuz, care venea din Republica Cehă și se îndrepta spre Republica Moldova, a derapat de pe carosabilul acoperit de zăpadă și s-a răsturnat între localitățile Tulgheş şi Borsec din România. La momentul accidentului, în autovehicul se aflau 20 de persoane. 

 

 

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Mihai 11 Decembrie 2017 09:43
0 (0)
Daca s-a implicat Filip cred si eu ca lucrurile se vor face cum trebuie.
Vasile 11 Decembrie 2017 10:03
0 (0)
Eu aș intensifica controalele din partea celor de la Transporturi, pentru ca multe agentii in goana lor dupa bani uita ca pun in pericol viata pasagerilor, si asta nu e vorba doar de rutele internationale dar si cele interurbane nationale.
Efim 11 Decembrie 2017 11:14
0 (0)
Cred ca asa si este normal sa reactioneze o guvernare normala in caz cind cetatenii sai au cumva de suferit pe undeva in lume. Ei ramin a fi cetateni ai tarii noastre oriunde nu s-ar afla.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%