Politics Blog
După ce Dmitri Constantinov a lovit cu mașina un copil, apar informații despre un caz similar, comis de nepotul său, care a scăpat de pedeapsă
 7 Septembrie 2017 10:34  3509
Accidentul recent de circulație, când fostul președinte al legislativului găgăuz Dmitri Constantinov a lovit cu mașina un copil de 7 ani, scoate la iveală un alt caz similar, comis de o rudă a fostului demnitar. Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie că nepotul lui Constantinov, Igor, a accidentat mortal un om, acum 9 ani, dar a scăpat basma curată.  

„Ieri seara, unul dintre prietenii blogului mi-a povestit despre un caz petrecut în 2008. Atunci, nepotul lui Constantinov, Igor, a tamponat mortal un om pe traseul ce duce de la Comrat la Basarabeasca. Tipul, născut în 1992, nici măcar majoratul nu avea. Cazul a fost aplanat, iar procuratura nu a mai intentat niciun proces penal”, scrie Luchianiuc. El face referire la o știre, postată de un site popular, dar care între timp a fost ștearsă. Bloggerul se oferă să prezinte informații despre acest caz celor de la Ministerul de Interne și de la Procuratura Generală.

 

”Accidentul s-a produs la 8 iulie 2008. Nepotul lui Constantinov conducea o Toyota Camry. Procurorii au decis neintentarea dosarului penal pe 7 august 2008”, scrie Eugen Luchianiuc pe blogul său. Deocamdată nu am reușit să obținem un comentariu de la forțele de ordine cu privire la cazul descris. Reamintim că, la 4 septembrie, fostul șef al legislativului găgăuz Dmitri Constantinov a lovit cu mașina un copil de 7 ani, la Comrat. Băiatul a fost transportat în comă la Chișinău și operat. Constantinov a fost reținut pentru 72 de ore pentru încălcarea regulilor de circulație, soldate cu vătămarea corporală gravă a copilului. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la 3 la 7 ani, cu privarea de permisul de conducere pe un termen de până la 4 ani.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?