Partide
VIDEO // Spot emoționant al PDM: Diaspora apreciază schimbările pozitive care s-au produs în ultima perioadă în Moldova
 21 Octombrie 2018 17:00  2921
Diaspora apreciază schimbările pozitive care s-au produs în ultima perioadă în Moldova. Conaționalii noştri au trimis mesaje video de susţinere pentru Adunarea Naţională a PDM. Acestea au fost difuzate chiar în timpul evenimentului din centrul Capitalei.

"Sunt mândru că sunt moldovean aici, la Londra. Trebuie împreună să căutăm capacităţi şi modul în care putem să ne întoarcem acasă. Sunt născută în Moldova, locuiesc în Padova de 14 ani. Mă bucur de toate schimbările care au loc în ultimul timp în ţara. Sper că Republica Moldova să ajungă cât mai repede în rândul ţărilor libere şi occidentale. Chiar dacă sunt departe, ştiu că lucruri frumoase se întâmplă în ţara. Te felicit cu realizările noi şi sper să continui drumul spre Europa."

Într-un alt spot prezentat mulţimii, mai mulţi copii vorbesc despre dragostea faţă de Moldova.

"Eu cu părinţii am locuit în Italia, acum sunt foarte bucuroasă că am revenit în Moldova. Eu am venit la Chişinău din Kiev şi stau aici deja şase ani. Da, este greu, dar nu e neapărat să pleci peste hotare pentru a avea un viitor mai bun. Oamenii ar trebui să privească Moldova cu alţi ochi. "

Iar printr-un filmuleţ oamenii au fost îndemnaţi să susţină noul proiect de ţară propus de PDM.

"Nu vom ceda, nu vom cădea, ori cât de greu nu ar fi, orice s-ar întâmpla, aici trăim, aici iubim, şi în viitor aici vom fi."

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%