Parlament
Consiliul Coordonator al Audiovizualului are trei membri noi
 7 Decembrie 2017 19:00  2848
Consiliul Coordonator al Audiovizualului are trei membri noi: Tatiana Buraga, Dorina Curnic și Veronica Cojocaru. Candidaturile au fost aprobate joi, 7 decembrie, de către plenul Parlamentului, relatează Politics.MD.

Tatiana Buraga, funcționar consular în cadrul Ambasadei României în Republica Moldova, Dorina Curnic, șefă de direcție la CCA, și Veronica Cojocaru, șefă de direcție la Consiliul Concurenței, au fost numite membre ale Consiliului Coordonator al Audiovizualului pentru un mandat de șase ani.

În aceeași ședință, Parlamentul a numit un membru al Consiliului de Observatori al IPNA „Teleradio-Moldova”. Este vorba despre Larisa Călugăru, care a mai făcut parte din Consiliu în perioada 2008-2012.

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 7 Decembrie 2017 20:45
0 (0)
nu e destul doar să schimbe legislația! trebuie cu orice preț să înceapă a aplica litera legii și cei care o încalcă să fie pedepsiți dur !
Spencer 7 Decembrie 2017 21:19
0 (0)
Și normal! După modificarea Codului Audiovizualului la sigur că este nevoie și de membrii noi care să-și îndeplinească eficient munca!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%