Politicieni
Maia Sandu se victimizează degeaba! Pana și Andrei Năstase îi spune că procurorii au procedat legal când i-au spus ce riscă pentru denunț calomnios
 12 Octombrie 2017 18:44  2869
Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, precum și liderul acestuia, Andrei Năstase, nu sunt solidari cu Maia Sandu și acțiunile sale îndreptate împotriva liderului PDM, Vlad Plahotniuc. În cadrul unei conferințe de presă, Năstase a declarat că nu va comenta acțiunile politice pe care nu le împărtășește, referindu-se la denunțul liderei PAS. Mai mult, acesta a admis că preîntâmpinarea care i-a făcut-o Procuratura Generală Maiei Sandu în cazul în care denunțul s-ar adeveri a fi fals, este o procedură ordinară, pe când Sandu menționa că ar fi o modalitate de intimidare.

„În primul rând, nu știu dacă este cazul să comentez acțiunile politice pe care  nu le împărtășim. Noi nu ne-am adresat la procuratura lui Plahotniuc din motive lesne de înțeles. Procuratura este capturată și nu mergem să-l reclamăm pe Plahotniuc la structura care-i aparține lui”, a declarat președintele PPDA, Andrei Năstase.

Mai mult, Năstase consideră că avertizarea primită de Maia Sandu din partea procuraturii privind răspunderea pe care o va purta lidera PAS în cazul unui denunț fals este legitimă și reprezintă o măsură ordinară. Aceasta deși Maia Sandu declara astăzi jurnaliștilor că e încercare de intimidare.

„Aceasta este o procedură ordinară atunci când cel care face un denunț cred că trebuie să fie preîntâmpinat de răspunderea penală pe care o poartă în conformitate cu legislația pentru un denunț calomnios”, a adăugat Năstase.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Oana 12 Octombrie 2017 19:45
0 (0)
Maia sandu pu si simplu-si face piar ieftin iar Andrei Nastase este invidios pe asta.
Iulian 12 Octombrie 2017 20:11
0 (0)
Nastase si Maia imi amintesc de Plahotniuc si FIlat. Daca acestia vor ajunge la putere impreuna atunci cu siguranta vom urmari un nou razboi politic si nimic altceva.
Danu Ciobanu 12 Octombrie 2017 20:38
0 (0)
Un populism ieftim creat în laboratorele PAS, mai vechi PLDM.
realist 12 Octombrie 2017 20:39
0 (0)
Nastase stie... El tot a vrut sa-si faca PR cu asa fel de denunt, dar a fost in Romania si DNA l-a luat in ras ca nu avea nici o dovada la ceea ce spunea. Cred ca l-au socotit de debiil. ))
andrei 12 Octombrie 2017 20:39
0 (0)
ori maia nu știa legea, ori presa cumpărată de BEM a afighit cu totul... cum să scoți așa tare în evidență un fapt procedural , care toți îl fac
Igor Dodon 12 Octombrie 2017 21:24
0 (0)
Maia Sandu face piar in lipsa la careva realizari si nimic mai mult. Pacat ca lumea se lasa dusa de nas de catre asa niste ipocriti politici. Asta meritam.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%