Politicieni
Ședința de judecată în dosarul Gamrețchi, amânată
 17 Iulie 2017 12:00  3516
Astăzi ar fi trebuit să aibă loc ședința de judecată în dosarul deschis pe numele şefului Direcţiei Generale Transport Public şi Căi de Comunicaţie, Igor Gamrețki, însă aceasta a fost anulată și planificată pentru vineri, 21 iulie.

Solicitat de către tv8.md, procurorul Dumitru Robu, cel care gestionează cazul, a spus că astăzi a avut loc o ședință preliminară, însă ședința propriu-zisă a fost anulată pentru vineri din motiv că judecătorul avea planificată o altă ședință.

Amintim că, Igor Gamreţchi a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Pe 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar pe data de 5 iulie, Gamreţchi revenise la serviciu.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%