Guvern
Linia Guvernului privind controlul de stat a înregistrat peste 560 de apeluri. Cele mai FRECVENTE întrebări
 13 Iulie 2017 15:00  3645
Pe parcursul primului semestru, 2017, Serviciul monitorizarea controalelor de stat din cadrul Cancelariei de Stat a înregistrat 563 de apeluri, dintre care 12 apeluri internaționale, la Linia Guvernului privind controlul de stat (022) 823 – 823, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Cele mai frecvente întrebări au avut ca obiect de referință consultații privind cadrul normativ de reglementare a controlului de stat. Menționăm că atît numărul apelurilor cît și numărul de accesări ale portalului public https://controale.gov.md a scăzut treptat pe parcursul perioadei menționate.

Acest fapt se explică prin prisma perioadei de tranziție și reformă instituțională a organelor de control, care se manifestă prin scăderea numărului de controale și caracterul consultativ al acestora, astfel și presiunea asupra agenților economici este mai mică.

Portalul informațional https://controale.gov.md a fost accesat de către utilizatori atît din țară, cît și de peste hotare: Moldova, România, Ucraina, China, Statele Unite ale Americii, India și Italia.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%