Politicieni
Marian Lupu pleacă într-o vizită oficială la Bruxelles
 6 Februarie 2017 11:30  4182
Preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, în calitate de copreședinte al Adunării Parlamentare EURONEST, în perioada 6-8 februarie va efectua o vizită la Bruxelles.

În cadrul vizitei, Marian Lupu împreună cu Rebecca Harms, copreședintele EURONEST, va avea mai multe întrevederi cu conducerea Parlamentului European și a grupurilor parlamentare, potrivit unui comunicat de presă al PDM.

Obiectivul vizitei se înscrie în promovarea dialogului între instituțiile UE și statele membre ale Parteneriatului Estic, în special pe linia parlamentară.

De asemenea, se vor promova pe agenda Europeană subiectele importante și cu impact pentru statele cu viziuni și aspirații de integrare europeană și, nu în ultimul rând, discuții pe seama agendei de integrare europeană a Republicii Moldova.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Lupu Marian
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%