Politicieni
Sergiu Mocanu: Usatîi, un fel de Făt-Frumos
 3 Aprilie 2015 12:47  1087
”Renato Usatii a fost un fel de Făt-Frumos din poveștile moldovenești.” a declarat președintele Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu în cadrul unei emisiuni unui post național.

Liderul MPA a spus despre Renato Usatîi că i-a trădat pe toți admiratorii lui atunci când a plecat din Republica Moldova. ”Dacă este așa de tare, el ar fi trebuit să rămână în R.Moldova. Eroul acesta romantic a putut să cumpere cu banii lui oamenii săraci. Eu nu vreau să cred că Renato Usatîi se poate întoarce în R. Moldova, după ce ca ultimul laș i-a părăsit pe toți.” a adăugat Mocanu.

În cadrul aceleiași emisiuni, liderul MPA a vorbit despre cazul de la BEM, afirmând că foarte curând cei care au furat miliardul vor fi pedepsiți. ”Nu numai cetățenii Republicii Moldova au fost furați. Ceea ce s-a întîmplat în R.M. are caracter de crimă transfrontalieră. De pe urma acestui caz au fost prejudiciate alte state, inclusiv europene. Principalul operator în acest sens-Plahotniuc și al doilea-Filat, vor avea de pătimit foarte curând.”

Liderul Mișcării Antimafie promite că în următoarele două săptămâni va reveni cu detalii la acest subiect.

Autor:  Alina Jardan Sursa:  Politics of Moldova

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%