Politicieni
VIDEO// Ce filme privesc politicienii noștri
 24 Martie 2015 14:37  2681
Politicienii, pe lângă activitățile zilnice au timp să se delecteze și cu un film bun. Echipa Politics.MD s-a interesat ce preferințe cinematografice au aceștia. 
Politicienii, pe lângă activitățile zilnice au timp să se delecteze și cu un film bun. Echipa Politics.MD s-a interesat ce preferințe cinematografice au aceștia.
Astfel, președintele Parlamentului, Andrian Candu mărturisește că lui și soției sale le place filmul ”Notting Hill”, o comedie romantică,  avându-i în rolurile principale pe Julia Roberts și Hugh Grant.

 
Totodată, Vitalia Pavlicenco  ne-a spus că filmul său preferat este pelicula "Liceenii", cu Ștefan Bănică (junior) și Tamara Buciuceanu. ”De fiece dată când îl reprivesc, plâng pentru copilăria și adolescența noastră ratate în sensul că nu am fost în acel timp într-un spațiu natural firesc, în componența României, și ne-am format cum ne-am format.”, a spus președintele PNL, Vitalia Pavlicenco.

Liderul PSRM, Igor Dodon spune că este pasionat de filmele istorice, producția preferată fiind drama ”Dimitrie Cantemir”.

Tematica istorică îi este pe plac și primarului de Chișinău. Dorin Chirtoacă spune că  filmele sale preferate sunt "Gladiatorul"; "Mihai Viteazul"; "La vita e bella!". De asemenea, Chirtoacă este un mare amator al dramelor hollywoodiene: "Lista lui Schindler"; "Parfum de femeie" şi "A beautiful mind".

Cel din urmă film este și preferatul liderului Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. ”A beautiful Mind” este o dramă biografică, despre viața matematicianului John Forbes Nash.

Politicianului Renato Usatîi de asemenea îi plac filmele bazate pe realitate. Producția sa  preferată este drama ”Hachi: A Dog's Tale”. 

Autor:  Alina Jardan Sursa:  Politics of Moldova

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Inna 24 Martie 2015 15:35
0 (0)
Interesante filme, de la care ai ce învăța! Bravo jurnalistei pentru un așa material deosebit. Îi vedem pe politicieni și din altă latură.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%