Partide
Antimafia organizează noi proteste împotriva actualei guvernări
 23 Februarie 2015 16:15  1946
Liderul Mișcării Populare Antimafia, Sergiu Mocanu, a spus că instalarea Guvernului Gaburici este o încercare de a deturna pe neobservate vectorul european. De aceea partidul continuă protestele împotriva actualei guvernări. 
Liderul Mișcării Populare Antimafia, Sergiu Mocanu, a spus că instalarea Guvernului Gaburici este o încercare de a deturna pe neobservate vectorul european. De aceea partidul continuă protestele împotriva actualei guvernări.
Astfel, duminică, 1 martie, manifestaţia va fi organizată în scuarul Operei Naţionale. Sergiu Mocanu s-a arătat convins că oamenii vor ieşi la protest pentru că au obosit de promisiunile deşarte ale politicilor, care nu-şi doresc înfăptuirea reformelor. Potrivit lui Mocanu, PDM şi PLDM nu îşi doresc ca Republica Moldova să continue calea europeană pentru că în aceste condiţii vor trebui continuate reformele, printre care şi reforma justiţiei. Sergiu Mocanu a spus că aceste două partide nu îşi doresc reformarea organelor procuraturii pentru că aceasta înseamnă intentarea dosarelor pe numele lui Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc.
Potrivit IPN, liderul Antimafie a mai spus că situaţia din Republica Moldova este dezastruoasă, iar cei de la guvernare vor încerca să amâne alegerile locale cu cel puţin un an, invocând pentru publicul larg necesitatea derulării reformei teritorial-administrative.
Sergiu Mocanu s-a referit şi la un alt subiect – eventualitatea creării unui nou partid condus de către fostul premier Leancă.  „Dacă va exista încă un partid pe scena politică, în frunte cu fostul premier Iurie Leancă, o cunoaşte numai Vlad Plahotniuc. Dacă Filat va fi suficient de ascultător, acest partid nu va apărea”, a spus liderul antimafie.
„Noi, Mişcare Antimafie, vom face proteste. La ora actuală, în Republica Moldova nu mai există alte forme de rezistenţă împotriva unei guvernări antipopulare decât manifestaţiile de stradă. Vom continua protestele duminică, 1 martie, în scuarul Operei Naţionale, la care invităm cât mai multă lume”, a spus Sergiu Mocanu.

Amintim că, proteste organizate de Antimafie au avut loc şi săptămâna trecută, când a fost învestit Guvernul Gaburici. 


Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Valerii 23 Februarie 2015 16:43
0 (0)
Mocanu este un smintit la cap, fost consilier comunist. Nu inteleg cine poate sa mai creada in asa o nulitate.
victor 23 Februarie 2015 16:44
0 (0)
trebu de schimbat terminologia, nu proteste ci iesiri de strada a unui grup de 2-10 oameni cu portavoce.
Olea 23 Februarie 2015 16:44
0 (0)
Ce mai prost si aista, cu toate ca uneori are dreptate ca si fiecare smintit.
Leonid 23 Februarie 2015 17:02
0 (0)
Sergiu Mocanu mai bine si-ar organiza sedinte de terapie psihica pe la Costiujeni. Omul are nevoie de tratament serios, ca se duce pe apa simbetei toate psihica lui.
Ion 23 Februarie 2015 17:11
+1 (1)
Astia de la Antimafia oare nu au inteles la electorala ca u au deloc sustinere si credibilitatea, faptul ca sunt paltiti d emafie deja spune mult despre intentia lor.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%