Partide
Candidații PDM pentru funcțiile de miniștri
 10 Februarie 2015 16:03  2834
Parlamentul poate vota deja Cabinetul de miniștri condus de premierul desemnat Iurie Leancă. Potrivit CURENTUL, Partidul Democrat (PD) şi-a desemnat deja toţi candidaţii în viitorul Guvern. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov. 
Parlamentul poate vota deja Cabinetul de miniștri condus de premierul desemnat Iurie Leancă. Potrivit CURENTUL, Partidul Democrat (PD) şi-a desemnat deja toţi candidaţii în viitorul Guvern. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.
„Schimbări nu cred că vor avea loc. Astăzi sau mîine definitivăm”, a spus Dumitru Diacov, fără a oferi mai multe detalii.
Astfel, se spune că, vicepremier reponsabil de reintegrare va fi Victor Osipov, ministrul al Economiei, vicepremier –  Valeriu Triboi, ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor –  Marcel Răducan, ministrul Culturii – Monica Babuc, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei – Valentina Buliga (deși ulterior se anunța că ea a refuzat), ministrul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor – Pavel Filip, iar ministrul Tineretului şi Sportului – Octavian Bodișteanu.

Politics.MD amintește joi, 12 februarie 2015, premierul desemnat, Iurie Leancă va cere Parlamentului vot de încredere pentru programul de activitate şi lista Guvernului. Pentru învestirea Guvernului este nevoie de votul a cel puţin 51 de deputaţi, însă deocamdată acesta are doar 42 de voturi. 


Știri asemănătoare
 
Comentarii
Andrei 10 Februarie 2015 16:26
-1 (1)
Nu stiu daca e corecta informatia sau nu, dar totusi sunt de parerea ca majoritatea ministrilor PD trebuie mentinuti in functie caci s-au descurcat destul de productiv in conditiile dificle au extras maxim posibil din fiecare realizare posibila de intreprins.
Gheorghe 10 Februarie 2015 16:32
-1 (1)
Cu totii si-au facut lucru cum se cuvine si cred ca merita sa ramina in functii. Vom vedea joi. Totodata, daca Osipov va fi responsabil de reintegrare, asta este doar un plus. Dinsul a mai ocupat aceasta functie in trecut si este un bun cunoscator a problemei transnistrene.
Viorel 10 Februarie 2015 16:33
-1 (1)
Din ce vad PD-ul merge pe stabilitate si continuitate iar asta e primul atu in ceea ce privesc rezultatele si realizarile.
victor 10 Februarie 2015 16:34
-1 (1)
PDM a facuto, verzi probabil tot, deci sa se puna la vot, ca lucrurile sa porneasca, ajunge odihna.
Lilian 10 Februarie 2015 16:34
-1 (1)
Ministri PDM au fost printre cei mai performanti in guvernele trecute si de asta cred ca si le dau unda verde, de ce sa schimbi ceia ce merge bine ?
Sabina Duca 10 Februarie 2015 16:39
-1 (1)
Cred ca cei din PL vor vota guvernul Leanca, ei pur si simplu nu po sa accepte faptul ca vor fi cu soocialistii in opozitie si daca se declara pro europeni sunt pur si simplu obligati sa se lature coalitiei pro UE.
Ecaterina Popa 10 Februarie 2015 16:46
-1 (1)
PD a avut o echipa de ministri buni in Guvernul precedent. Este logic ca oamenii care s-au ispravit cu fucntiile care le-au avut sa le detina si mai departe. Este bine si pentru tara. oamenii noi au nevoie de unul, doi ani pina cind invata cum sa lucreze.
Andrei 10 Februarie 2015 20:55
0 (0)
Ma bucur sa vad aceleasi nume in liste din partea PD. Chiar sunt persoane la locul lor, si o spun nu din vorbe, cu unii din ei am lucrat direct. Cu Doamne ajuta, numai inainte!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%